Sayfalar

29 Şubat 2012 Çarşamba

Sosisli Milföy Sarması:

Gerekli Malzemeler:
1 paket milföy hamuru
250 gr kadar soyulmuş sosis
kızartmak için 1 su bardağı sıvıyağ
kürdan

Hazırlanışı:
Ön hazırlık olarak milföy hamurunu hafif çözünmesi için buzdolabından 10 dakika önceden çıkarıp, yumuşamasını sağlıyoruz. Yumuşayan milföy hamurunun içine sosisleri koyarak sigara böreği gibi sarıyoruz. Uç kısımlarının açılmaması için kürdan takıyoruz. Bir tavada kızgın yağın içinde her tarafını kızartıp, fazla yağını alması için kağıt havlunun üzerine çıkarıyoruz. Soğuyunca servis tabağına alıp servis yapıyoruz. Hafta sonu kahvaltılarda veya beş çayının yanında servis yapıyoruz. Afiyet olsun.
Arzu edilirse üzerlerine yumurta sürülerek 150 derecelik fırında da pişirebiliriz. Tercih sizin. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder